ONE GLIDE TECHNOLÓGIA

Forradalmi módszer: a leghatékonyabb szőrtelenítés a világon

Erős és biztonságos, gyors és kíméletes, gyengéd és fájdalommentes – a megbízható, rendkívül hatékony ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁVAL most valóra válik minden nő és férfi álma. Selymesen sima combok, simogatnivalóan bársonyos hát, csodásan puha hónaljak. Búcsúzzon el a tartós szőrtelenítés klasszikus módszereitől, és szabaduljon meg a mindennapok hosszadalmas borotválkozásától vagy a bosszantó epilálástól. Megérkezett az esztétikai szőrtelenítés forradalmi újdonsága, a ONE GLIDE TECHNOLÓGIA.

A ONE GLIDE TECHNOLÓGIA a világ legfejlettebb tartós szőrtelenítő módszere. Ez az innovatív technológia szinte minden haj- és bőrszínre alkalmazható a nagyon világostól a sötétig, a finom arcpihéktől a sűrű lábszőrig.

ONE GLIDE TECHNOLÓGIA: tartós szőrtelenítés csúcssebességgel

Érdekli a világ leggyorsabb és legfejlettebb tartós szőrtelenítő módszere? Kérje szakértőnk tanácsát és tapasztalja meg testközelből a ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁT Venusa Szépségszalonunkban.

A kozmetikai fényterápia előnyei

 • Kétszer gyorsabb a hagyományos módszereknél
 • Maximális komfortérzés kezelés közben
 • Abszolút kímélő és szinte teljesen fájdalommentes
 • Szinte minden haj- és bőrszín esetén alkalmazható
 • Maximális siker
 • Rendkívül hatékony szőrtelenítés

Tartós szőrmentesség a ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁVAL

Mi áll a forradalmi módszer hátterében?

Az egy-egy pontra koncentráló, különálló impulzusok helyett a ONE GLIDE TECHNOLÓGIA alkalmazásával egy másodpercen belül több impulzus leadására kerül sor. Ennek köszönhetően a nagyterületű kezelt felületekre rendkívül nagy energia összpontosul. A kezelőfejet egyetlen mozdulattal végig lehet húzni a bőrön, így nincs szükség időigényes ide-oda mozgatásra. A bőr felső hámrétegét alig éri terhelés és a kezelés időtartama több mint a felére csökken.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az otthon simára borotvált bőrére hűsítő aloe vera olajat viszünk fel, amely megkönnyíti a lézer kezelőfej mozgását. A lézer fényimpulzusai rövid időre felmelegítik a szőrtüszőt. Ezáltal nem tud újabb szőrhagymákat képezni.

A kezelés ezzel az újszerű technológiával csaknem teljesen fájdalommentes

Hány kezelésre van szükség?

Ahhoz, hogy a ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁVAL végleges legyen a szőrtelenítés, átlagosan hat-tíz kezelésre van szükség – ennyi időbe telik amíg minden sejt elpusztul és nem nőnek további szőrszálak. A kezeléseket körülbelül négy-nyolc hetente szükséges megismételni. Már az első kezelés után észre fogja venni, hogy bizonyos területeken leáll a szőrnövekedés.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy kezelés időtartama a szőrtelenítendő felület nagyságától függ. Aranyszabályként elmondható, hogy a hagyományos tartós szőrtelenítési eljárásokkal összehasonlítva a ONE GLIDE TECHNOLÓGIA a felére csökkenti egy-egy kezelés időtartamát. Például ha eddig egy óráig tartott lábai szőrtelenítése, akkor a ONE GLIDE TECHNOLÓGIA alkalmazásával ugyanennek a területnek a szőrtelenítése kürülbelül 30 percet fog igénybe venni.

A test mely területeit lehet szőrteleníteni?

Csodálatosan sima bőr tetőtől talpig: mindegy, hogy arcról, nyakról, hónaljról, mellről, hasról, hátról, fenékről vagy intim területekről van szó – az innovatív ONE GLIDE TECHNOLÓGIA teljes körű szőrtelenítést tesz lehetővé.

Mire kell figyelnie a kezelések előtt és után?

A kezelés előtt egy nappal borotválja le a szőrtelenítendő bőrterületet. A kezelések előtt és után néhány napig ne tegye ki erős napfénynek a ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁVAL kezelendő bőrfelületet.

Mikor nem szabad alkalmazni a ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁT?

A tartós szőrtelenítés a ONE GLIDE TECHNOLÓGIÁVAL ellenjavalt abban az esetben, ha bőrrákban vagy napallergiában szenved, fényérzékenységet okozó gyógyszert szed vagy terhes. Illetve az alábbi esetekben:

 • Terhesség
 • Pajzsmirigyműködési zavarok
 • Diabétesz
 • HIV / AIDS
 • Magas vérnyomás
 • A kezelendő felületen fennálló bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma)
 • Epilepsziás rohammal járó betegségek
 • Véralvadási zavarok