Tudjon meg többet

Ez a Venusa - fájdalommentes szőreltávolítás

Számunkra rendkívüli jelentőséggel bír a barátságos kiszolgálás és a hozzáértő tanácsadás, ami a barátságos, modern atmoszférával együtt adja vállalkozásunk arculatát. Ön mellett állunk és elkísérjük az úton, amelynek során teste gyengéden átalakul és megszépül

 • Ügyfélszolgálat:

  Hozzáértő és barátságos
 • Tanácsadás:

  Az Ön igényeihez és kívánságaihoz igazítva
 • Kiszolgálás:

  Személyre szabott, egyedi tanácsadás
 • Ügyfélelégedettség:

  Különböző kezelések széles választéka

FILOZÓFIA

A gyönyörű, sima bőr, idegesítő szőrszálak nélkül, sok nő és férfi vágya. A Venusában elköteleztük magunkat, hogy minden vendégünk kívánságát és kérését kompromisszum nélkül teljesítsük. Ezért alapítottuk a Venusát, a legújabb lézertechnika használatával. Célunk, hogy megszabadítsuk a testet a bosszantó szőrszálaktól, olyan finoman, amennyire csak lehetséges, hogy kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben, és ne legyen szükség borotválkozásra vagy gyantázásra. Kezelőtermeinkben pihentetheti magát és élvezheti a végleges szőrtelenítés fájdalommentes módját kellemes légkörben.

A kezelésekkel kapcsolatos kérdésekkel és tanácsokkal kapcsolatban a barátságos és segítőkész csapatunk örömmel áll az ön rendelkezésére. Ingyenes, kötelezettség nélküli konzultációt biztosít a helyszínen, telefonon vagy e-mailen. Szeretettel várjuk önt!